H. Kolster  -  boomkwekerij


 gespecialiseerd in bijzondere en onbekende heesters

EnglishDeutsch

 

Tips voor particulieren.

Als u als particulier planten op de website hebt ondekt, die u al lange tijd zoekt, kunt u d.m.v. een e-mail de prijs opvragen of direct een bestelling doen. Bestelde planten kunnen alleen afgehaald worden na afspraak en dienen altijd contant te worden betaald. Er worden geen planten opgestuurd.

Als u planten opgestuurd wil hebben kunt u het beste contact opnemen met de Fa. C. Esveld in Boskoop. Dit bedrijf is gespecialiseerd in particuliere verkoop en zij zullen planten op uw verzoek versturen.
U kunt planten eenvoudig per e-mail bij hen bestellen; boomkwekerij H. Kolster heeft goede contacten met Fa. C. Esveld, zodat u planten van onze website zeker bij hen bestellen kunt.
Ook kunt u daar het ruim gesorteerde tuincentrum bezoeken en het unieke Aceretum (=verzameling van de meeste esdoorn soorten en hun cultivars.)
Voor details verwijs ik u naar hun website www.esveld.nl.
Voor bestellingen kunt u ook e-mailen naar info@esveld.nl

Voor particulieren in Noord Nederland is de website van Boomkwekerij Arborealis misschien interessant. Deze boomkwekerij heeft ook een zeer uitgebreid sortiment bijzondere planten en het is zeker de moeite waard deze kwekerij te bezoeken.
Website van Boomkwekerij Arborealis www.arborealis.nl

Terug naar de hoofdpagina.