H. Kolster  -  boomkwekerij


 gespecialiseerd in bijzondere en onbekende heesters

EnglishDeutsch

 

Enkele links naar interessante websites

In de sortimentslijst staan alleen links naar foto's van planten, die in mijn gekweekte assortiment voorkomen. Maar om u de gelegenheid te bieden om alle foto's te bekijken, die op de server staan, hebt u hier een lijst met alle soorten, waar een foto van aanwezig is.
Lijst met foto's.

H. Kolster - boomkwekerij beheert een bijzondere collectie van het geslacht Euonymus. Vele bladverliezende soorten en cultivars en verscheidene onbekende bladhoudende soorten zijn in deze collectie bijeengebracht. Bezoek de website en bekijk de vele foto's van dit interessante geslacht.
• Naar de Euonymus website.

Zoekt u naar bijzondere heesters of coniferen voor de rotstuin? Herman en Thea Geers kweken een uitgebreid sortiment dwerg- en miniatuurplanten. Bezoek hun website en zie hoeveel keus er is in planten van een kleinblijvend formaat.
• Naar de website van Herman en Thea Geers.

Hebt u op onze website niet gevonden wat u zocht, of u bent niet in de gelegenheid om planten op te komen halen, bekijk u dan de website van Rein en Mark Bulk. Zij zijn eveneens gespecialiseerd in bijzondere en onbekende heesters en bieden een geheel ander sortiment aan. Ook zijn zij in de gelegenheid om planten te verzenden en eventueel te exporteren.
• Naar de website van Rein en Mark Bulk.

Ook de fa. C. Esveld heeft een interessante website. Hier staan meer dan 10.000 soorten heesters, coniferen en vaste planten vermeld, vaak met één of meerdere foto's. Dit bedrijf is geheel ingericht voor particulieren, die hun bestelde planten heel gemakkelijk thuis kunnen laten bezorgen.
Ook een bezoek aan het tuincentrum is de moeite waard, waarbij u tevens het unieke Aceretum (d.i. een verzameling Esdoorns) kunt bezichtigen.
• Naar de website van C. Esveld.

Woont u in het noorden van het land en is een reis naar het Hart van Holland voor u een beetje ver, dan is Kwekerij Arborealis, in Wilhelminaoord misschien wat voor u. Ook hier is een uitgebreid assortiment van minder bekende heesters te koop. Kijk u op hun website en overtuig u van het rijke aanbod van deze kwekerij.
• Naar de website van Arborealis.

Een vrij jonge webwinkel vindt u op de website van A Touch of Green. In hun webshop is een groot assortiment planten, bollen, tuintoebehoren e.d. te bestellen. U zult verrast zijn door het gevarieerde aanbod, als u de website bezoekt.
• Naar de website van A Touch of Green.

Terug naar de hoofdpagina